Bärgning Stockholm Varningsljusteknik Norden AB
Dygnet runt
Året runt
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38
Lokalt
08 749 01 00
Rikstäckande
020 38 38 38

Bärgning Stockholm - Falck

Varningsljusteknik Norden AB

Sedan 1990 har vi strävat efter missionen att skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö på alla Sveriges vägar.

Vår verksamhet bygger på affärsområdena bilbärgning, godstransporter samt försäljning och installation av fordonstekniska lösningar. Den gemensamma utgångspunkten för alla verksamheter är viljan att skapa trygga och säkra transporter på alla vägar och för den som har vägen som sin arbetsplats.

Inom affärsområdet bärgning erbjuder vi vägassistans och bärgning i Storstockholm. Vi bärgar de flesta typer av fordon och hjälper även till med transporter.

Vår personal har lång och bred erfarenhet och vi anstränger oss kontinuerligt för att bibehålla och förbättra våra kunskaper och utökar vår expertis i takt med att vi expanderar och ställs inför nya utmaningar.

Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer. Vi är alltid redo att hjälpa och försöker att vara på plats hos dig så snabbt som möjligt. Vi tar ansvar, är initiativtagande och gör jobbet snabbt med hängivenhet.

Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar.

Gå till Falck Bärgning Stockholm externa hemsida
Vägassistans från Falck - alltid en snabb lösning

Falck Bärgning Stockholm hjälper dig med:

  • doneReparation på plats
  • doneStarthjälp
  • doneBärgning
  • doneOfrivilliga driftstopp
Jag godkänner att uppgifter hämtas från Transportstyrelsen samt eventuellt används av Falck i försäljningssyfte.
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38

Falck Sverige

Människor som hjälper människor.
Falck hjälper privatpersoner, företag och organisationer att uppnå trygghet i vardagen. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, första hjälpen utrustning, vägassistansförsäkring och mycket annat.

Vår räddningscentral levererar trygghetstjänster dygnet runt, årets alla dagar. Falck har funnits som leverantör sedan 1906 och under åren har vi byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Falck är en del inom den danska koncernen Falck A/S som förutom vägassistans bedriver verksamhet inom Healthcare, Emergency och Safety Services.
Koncernen har idag 32 000 anställda, omsätter ca 15 miljarder och har verksamheter i 43 länder. Falck Assistance har ett internationellt samarbete med bl.a. Europ Assistance, Allianz och IPA som är leverantör av assistancetjänster över större delen av Europa. Genom vår långa erfarenhet levererar vi snabbt och säkert hög kvalitet på ett modernt sätt.

Vi är tillgängliga under dygnets alla timmar, alla dagar på året - tillsammans levererar vi trygghet i vardagen. Gå till www.falcksverige.se